Nedenstående er en række links som er vigtige at kende. Her kan du finde informationer og få svar på det meste.

Du får automatisk tildelt en e-mail-konto, når du påbegynder en uddannelse på CBS. Via denne mail-konto får du information fra dit studie. Mailkontoen er tilgængelig via mycbs.dk eller webmail.student.cbs.dk. Din CBS e-mail er den eneste mailkonto, som Studieadministrationen bruger, for at holde dig informeret, så det er derfor vigtigt, at du ofte tjekker denne for nyheder og vigtige informationer. Login/Password får du tilsendt i velkomstbrevet, når du starter på CBS. Dette skal du bruge til at logge på computere i IT-rummene, mycbs, Learn og din mail-konto. Kort sagt er det koden til alle de vigtige portaler på CBS. Hvis du har behov for at ændre koden eller modtage en ny, kan du kontakte IT-vejlederne på CBS.

Facebook gruppen for din årgang (DØK’19) 

Denne gruppe vil være dig og resten af din årgangs primære kommunikations middel gennem de næste 3-5 år, og vil også være derinde at der vil blive kommunikeret information ud i løbet af intro-forløbet.

www.my.cbs.dk

Mycbs er de studerendes intranet. Her finder du alt det, du skal bruge. Du kan finde oplysninger om dette studie eller se dine karakterer. Du finder også nyheder fra og om CBS, opslag om arrangementer og links til CBS’ sociale og faglige foreninger. Biblioteket har ligeledes en webadgang fra mycbs. Via denne har du adgang til en stor mængde ressourcer, der vil blive anvendelige når studierne starter. Du vil kunne finde alt fra forskningsartikler til tidligere artikler i Børsen. Også gratis ordbøger er at finde via denne netadgang.

www.canvas.cbs.dk

CBS Canvas er den platform, der anvendes til internetbaseret undervisning. Du vil her kunne finde alt det materiale dine undervisere præsenterer i undervisningen. Det er op til dig selv at finde materialet, som både kan komme op før, under men som regel efter undervisningen.

www.cbs.dk

Denne hjemmeside er CBS’ officielle side udadtil. Her er der information omkring uddannelserne, sommerkurser og bygningernes åbningstider (kan også ses under e-campus.dk).

www.hait.dk

Hold dig opdateret med studiets arrangementer på denne hjemmeside. Her kan du få oversigt over alle de aktuelle arrangementer der finder sted på studiet. Lige fra sociale arrangementer som semesterstartsfest og gallafesten til faglige aktiviteter som bl.a. kurser og foredrag. For at melde sig ind i nogle af de arrangementer, skal du her oprette sig som bruger. Desuden linker hjemmesiden til andre af studiets aktiviteter, som du kommer til at høre mere om under introforløbet.

www.sb-cbs.stads.dk

På Stads kan du se dine tilmeldinger, eksamensresultater,  printe din indskrivningstilmeldelse.